AL IX-LEA CONGRES NAȚIONAL AL ASOCIAȚIEI ROMÂNE DE CHIRURGIE ENDOSCOPICĂ

Dragi colegi,

Avem plăcerea de a vă invita la cel de-al IX-lea Congres al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică (ARCE), organizat împreună cu cel de-al IX-lea Simpozion de Chirurgie Bariatrică și Metabolică (SCBM).

Terapiile moderne evoluează rapid, depinzând din ce în ce mai mult de tehnologiile medicale avansate și de digitalizare. De la generații noi de sisteme video la inteligență artificială, toate acestea au pătruns deja în viețile noastre, punându-și amprenta și influențând, de asemenea, modul în care chirurgia va arăta în viitorul apropriat. Mai mult decât atât, aceste schimbări se petrec chiar astăzi!

Așadar, pentru anul 2017, ARCE și SCBM propun tuturor participanților un număr de subiecte foarte interesante, concentrate în jurul temei principale: Chirurgie video-asistată – tehnologii noi și terapii mai eficiente.

Procedurile laparascopice, endoscopice sau robotice avansate, precum și procesul decizional și alegerea celei mai bune soluții în a rezolva cazurile complicate, toate acestea sunt propuse ca teme ale conferințelor, prezentărilor și dezbaterilor face to face.

Evenimentul oferă tuturor participanților șansa de a interacționa cu experți români și internaționali renumiți, de a cunoaște echipe multidisciplinare implicate în derularea de programe eficiente de sănătate, dar și de a întâlni prieteni vechi și a lega prietenii noi.

Ne exprimăm convingerea că în perioada 21-25 noiembrie 2017 vom asista la un festival remarcabil al tehnicilor minim invazive și procedurilor terapeutice și de diagnosticare video-asistate.

Programul științific, sesiunile plenare, prezentările, master-class-urile, workshop-urile și cursurile vor fi la mare înălțime doar dacă vor beneficia și de contribuția dumneavoastră!

Vă invităm să vă implicați activ în cel de-al IX-lea Congres al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică (ARCE) și cel de-al IX-lea Simpozion de Chirurgie Bariatrică & Metabolică (SCBM), împărtășind cu ceilalți participanți la dialog experiența și expertiza dumneavoastră în chirurgia minim invazivă.

Vă așteptăm cu drag la București, pentru a marca împreună un alt pas important în dezvoltarea chirurgiei mimin invazive în România.

Cu aleasă considerație,

Dr. Cătălin Copăescu

Președinte Congres ARCE 2017
Președinte SCBM 2017