Stimați colegi,

Am onoarea și privilegiul de a vă invita la evenimentele ARCE 2019 – Al X-lea Congres Național al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică, Al XI-lea Congres Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică, manifestări științifice ce vor avea loc în perioada 21 – 23 noiembrie 2019 la Willbrook Platinum Business & Convention Center, București.

Având ca temă generală Chirurgia minim invazivă – O pledoarie pentru îmbunătățirea continuă a rezultatelor, Congresul își dorește să fie o platformă educațională valoroasă pentru participanți, cu acces la un conținut relevant, furnizat de experți de renume național și internațional.

Cu o structură complexă, programul științific urmărește să ofere, prin intermediul a numeroase conferințe, prezentări video, sesiuni face-to-face, prezentări de caz și discuții interactive, o analiză cuprinzătoare a celor mai actuale subiecte din domeniile chirurgiei endoscopice și bariatrice. Cursuri și workshop-uri pre-congres vor întregi programul și vor extinde oportunitățile de perfecționare profesională.

Profitați de șansa de a vă rafina abilitățile și a dezvolta conexiuni profesionale prețioase.

Aș fi onorat să vă avem alături la ediția 2019 a evenimentelor ARCE, să sărbătorim într-un mediu profesional și cordial, totodată, cei 10 ani de succes în care congresul ARCE a contribuit la progresul specialităților noastre.

Vă aștept cu drag!

Prof. Dr. Cătălin Copăescu
Președinte Congres ARCE 2019

 

Congresul ARCE 2019 a reunit un numar de peste 300 participanti dintre care:

Speakeri straini invitati 21
Speakeri romani invitati 28
Lectori din Romania si din strainatate 80

Sesiunile științifice, împreună cu Masterclass-ul de Chirurgie Robotică, două cursuri pre-Congres și al doilea webinar live IFSO-EC au oferit participanților informații prețioase cu impact asupra tehnicilor de chirurgie minim invazivă.

Program Ştiinţific

Conferinţe: 70
Cursuri: 3
Masterclass: 1
Prezentări orale & video: 83
e-Postere: 16
Webinar: 1

Credite Congres

Congresul a fost creditat de European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME®). De asemenea, au fost obtinute credite EMC pentru Congresul ARCE 2019 de la Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moaselor și Asistenților Medicali din România.

Asociaţia Română pentru Chirurgie Endoscopică și Alte Tehnici Intervenţionale a premiat cele mai reușite e-Postere din cadrul evenimentelor ARCE 2019, alături de cea mai bună lucrare din sesiunile de comunicări orale și prezentări video.

Premii e-Postere

  • Premiul I: Premiul I constă în susţinerea taxei de înregistrare la Congresul EAES 2020.
  • Menţiune I: Premiul constă în susţinerea taxei de înregistrare la un curs organizat de ARCE 2020.
  • Menţiune II: Premiul constă în susţinerea taxei de înregistrare la Congresul ARCE în 2021.

Premiul special “Corneliu Dragomirescu”

Premiul special a fost acordat pentru cea mai bună comunicare orală sau prezentare video susţinută de un medic înregistrat la Congresul ARCE 2019. Premiul constă în susţinerea taxei de înregistrare la un curs organizat de ARCE în 2020, la alegere.

Pentru mai multe detalii privind premiile accesati urmatorul link  https://ralcom.eventsair.com/arce-2019/premii-congres

În cadrul ARCE Awards Ceremony & Anniversary Celebration, speakerii străini prezenți au fost onorați cu Certificate of Fellowshop, în semn de recunosțință pentru activitatea profesională și contribuția la progresul chirurgiei minim invazive în România.