Dragi colegi si prieteni,

Imi revine deosebita placere sa va anunt si sa va invit la conferinta nationala “Abordul multidisciplinar in preventia si managementul obezitatii”, manifestare ce va avea loc la Iasi, in salile Centrului de conferinte Palas, in perioada 15-17 aprilie 2016.

Ne adresam tuturor colegilor din specialitatile medicale implicate in cercetarea, preventia si managementul obezitatii – de la medici specialisti, chirurgi, medici de familie la asistenti medicali, psihologi, nutritionisti sau cercetatori. De aceea, programul conferintei se va axa si va incuraja schimbul de experienta, va oferi fiecaruia oportunitatea de a-si completa cunostintele si de a interactiona cu colegi din alte specialitati medicale.

Fiind pe deplin constienti de amploarea pe care o ia fenomenul si de nevoia urgenta de preventie si management a obezitatii, pe de o parte, dar si de caracterul multidisciplinar al echipei medicale implicate, pe de alta parte, ne dorim sa atragem atentia asupra nevoii de implicare la toate nivelurile sociale: familie, scoala, medici, spitale etc.

Va asteptam la Iasi!

Dr. Daniel Timofte

Presedintele conferintei