Young ARCE

Prima tabără de vară Young ARCE

Bazele chirurgiei minim-invazive

Perfecționează-ți abilitățile chirurgicale alături de echipa Young ARCE într-un cadru relaxat și inspirațional, într-un eveniment susținut de Asociația Română de Chirurgie Endoscopică (ARCE) și creditat EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Prima tabăra de chirurgie minim invazivă pentru medicii rezidenți din România

Tabăra organizată de Young ARCE sub egida ARCE, cu sprijinul Surgical Training Institute, vă oferă oportunitatea unică de a vă dezvolta abilitățile chirurgicale la un nivel superior.

În perioada 28-31 august 2024, la Institutul de Cercetare Brașov, veți experimenta o formă unică de învățare într-o atmosferă relaxantă și captivantă.

Activități interactive și module avansate

Evenimentul va avea 3 zile intense de activități practice și teoretice: sesiuni hands-on pentru laparoscopie, sesiuni interactive cu experți în educația chirurgicală, module teoretice avansate în chirurgia laparoscopică, dar și o zi de concluzii și planuri pentru viitor. Programul detaliat este disponibil AICI

Cu sprijinul sponsorilor Young ARCE, am ajuns la prețul de 1.000 lei/participant pentru această tabără unde sunt incluse echipamentele de antrenament, materialele biologice, cazarea și micul dejun la hotel, pauzele și gustările de cafea din timpul activităților, cina festivă de pe 29 august, materialele de curs și certificatul de evaluare acreditate de Asociația Română de Chirurgie Endoscopică ARCE.

Înscrierea se face la adresa young@arce.ro până pe data de 20 iulie, unde așteptăm scrisoarea ta de motivație și CV-ul. Dacă îndeplinești criteriile solicitate (membru ARCE, medic rezident în România într-o ramură chirurgicală care folosește chirurgia laparoscopică) noi îți trimitem un mesaj de confirmare și un formular online, apoi ai 3 zile lucrătoare pentru a trimite dovada plății și a-ți asigura locul în cea mai interesanta experiență chirurgicală a verii!

Organizatori:

Directori de program: Ruxandra Marian, Clarisa Bîrlog, Marius Moga
Coordonator: Silviu Makkai
Evaluator ARCE: Dan Ulmeanu

Nu ești încă membru ARCE? Te poți înscrie aici

Sustinut de

Sponsori

Email

office@arce.ro

OFFICE

Nicolae Caramfil 85A, Bucuresti, Sector 1

Luni - Vineri

8 - 17

Sâmbătă - Duminică

închis