Asa cum bine stiti, ARCE are o buna traditie in educatia profesionala, concretizata in organizarea de ateliere practice, prelegeri, mese rotunde, sesiuni dedicate minimei invazivitati. In aceasta linie a preocuparilor asociatiei noastre, se inscrie si lansarea programului “Scoala ARCE”- un spatiu virtual, dominat de intalniri online, cu experti angajati in dezbaterea unor subiecte de interes pentru toti membrii, dar cu precadere adresate pregatirii tinerilor chirurgi.

In urma sondajelor de opinie recent realizate, chestionand toate segmentele de varsta, s-a configurat un program de debut. Primul webinar din aceasta serie este dedicat Ecografiei pentru chirurgi – “Modulul de introducere in ecografia ficatului” moderator Dr. Calin Tiu. Interesul pentru acest subiect va fi fara indoiala crescut si datorita prezentei temelor de ecografie in curricula rezidentilor. Avem pregatite si alte subiecte pe care dorim sa le prezentam in cadrul scolii ARCE, intr-o cadenta lunara, in principiu in prima zi de marti a lunii.

In concordanta cu nivelul de audienta si interesul suscitat vom contura programul in continuare, pentru o educatie consecventa la standarde care asigura performanta medicala si un grad inalt de siguranta pacientilor nostri.

Va puteti inscrie gratuit folosind link-ul de mai jos:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_TOHmbO6_SKSly0w3-dL6VA

Va asteptam online, marti 06.02.2024, ora 18:00 sa deschidem impreuna portile Scolii ARCE!